smörgåstårtor & landgång

Kärt barn har många minnen, eller vad är det man brukar säga? Alla har vi ett minne till denna kultförklarade rätt och vi på Bexellen hoppas att ännu ett positivt sådant hamnar i er minnesbank efter en beställning från oss. Med stort fokus på perfekta råvaror görs alla röror på plats och tårtorna dekoreras på ett snyggt och stilanpassat sätt.

Går att beställa från 6 pers. i intervallerna 6, 8, 10 eller 12

smörrebröd

Vad vore livet utan smørrebrød? Det enkla möter det lyxiga i en härlig kombination där ett berg av godsaker vilar på en skiva danskt rågbröd. Med stort fokus på perfekta råvaror görs alla röror på plats och smörgåsarna dekoreras på ett snyggt och stilanpassat sätt. Det er dejligt, tycker vi!

Går att beställa från 6 st.

brickor & delikatess

Barbricka, ostbricka, charkbricka eller exotisk - möjligheterna är många. Vi på Bexellen tycker att brickor är underskattat och något som alltid sätter pricken över i:et. Som plock till fördrinken, som mellan- eller efterrätt eller helt enkelt som en hel måltid. Valet är ditt!

bufféer

Leveransklara, välkomponerade bufféer för alla smaker och behov. Allt ifrån en rätt med passande tillbehör till maffiga festbufféer med lite av det mesta. Det här är ett urval av allt vi kan hitta på, kontakta oss för mer information gällande större arrangemang där vi skräddarsyr en buffé som passar just ert ändamål.

Levereras/avhämtas på praktiskt engångsmaterial. Vid arbete på plats ingår vackert porslin.

mingel & snittar

Mingel och snittar är något vi tycker väldigt mycket om, och vill därför imponera med en dignande mingel- och snittmeny. På sked, i portionsform, som canapé eller tandpetsvänligt. Till möhippan, på födelsedagsfesten, till fördrinken eller som kvällstugg. Vi har det!

Sött & Sånt

Ett sött avslut vill vi alla ha, antingen i form utav en god födelsedagstårta, en spännande ostbricka, krämiga chokladtryfflar eller en maffig och festlig dessertbuffé. Vi på Bexells Skafferi gör vårt bästa för att tillgodose dina behov och önskemål, och bistår er gärna med både sött och sånt.

företag & konferens

Hur viktigt är det inte att vara på topp på jobbet? Energin måste finnas där och är det något vi på Bexellen kan så är det precis hur man löser det. Vare sig ni är frukostsugna, lunchsugna, kaffesugna eller sötsugna. Till stora konferensen, måndagsmötet, på firmafesten eller tuffa kursen. Vi har det!

Går att beställa från 10 pers. och priserna är exkl. moms